MunkholmInfo

Vaske tilbehør

Til almindelig vask og pleje af kroppen kan en række hjælpemidler både lette arbejdet, øge effekten eller den totale følelse af total velvære.
 
Badebørste
En badebørste med et langt skafte er uundværligt til vask af ryggen, balderne og på bagsiden af benene. De fleste badebørster har et aftageligt skafte, så børsten kan bruges andre steder på kroppen. Som alternativ eller supplement til badebørsten kan et vaskebånd anvendes.
 
Vaskebånd og massagebånd
Et vaskebånd, massagebånd eller rygmassagebånd er i princippet en meget lang vaskeklud på 70-80 cm med et håndtag i begge ender. Vaskebåndet er uundværlig på ryggen men også på undersiden af fødderne og bagsiden af benene. Nogle vaskebånd har frotté på den ene side og sisal på den anden, andre er lavet af kunststof. Link til Ondt i ryggen og massageprodukter.
 
Vaskepude
Vaskepuder og vaskepuf fås i flere materialetyper og udformninger. En vaskepude kan bruges som erstatning for en almindelig vaskeklud, mens grovere vaskepuder eller sisalpuder bruges til kombineret vask og kropspeeling.
 
Massagehandske
Vaskehandsker, massagehandsker og vaskeluffer er alle vævede eller strikkede omslag til hænderne, som enten virker som vaskeklud eller massage- og peelingshandske.
 
Natursvampe
Fra havet omkring den græske ferieø Kalymnos stammer langt de fleste natursvampe. Havbunden, temperaturen og rigelig mængder føde giver natursvampene noget nær perfekte forhold. Natursvampe fås i forskellige typer og kvaliteter. De små meget fine natursvampe kaldes ofte for kosmetiksvampe eller ansigtssvampe, mens de lidt større og en smule grovere natursvampe, som stadig er fantastisk bløde anvendes som almindelig badesvamp eller babysvamp.