Massageolie til velvære og mod muskelsmerter

Massage for velvære og muskelsmerter
 
Den professionelle massør har tilegnet sig en specialviden og ved nøjagtigt hvordan musklernes fungerer, krydser hinanden og ved hvor de er hæftet. Massøren ved hvordan ømhed og smerter kan lindres og skader behandles. Men massage er ikke forbeholdt den professionelle massør for alle kan massere.
 
Almindelige nakkesmerter eller lidt ondt i lænden kan man enten selv lindre og er man så heldig, at manden, konen eller kæresten vil give en hånd med, så vil det gøre underværker.
 
- Vil du vide mere om behandling af nakkesmerter eller købe produkter?
- Vil du vide mere om behandling af almindelige muskelsmerter?
 
For at huden under massagen holdes fugtig og flexibel, så skal du bruge en massageolie helst en med mandelolie eller en fedtet massagegel. Du må ikke lade dig friste og bruge en smertestillende creme som massagecreme, den giver ikke fugt og gør ikke huden flexibel, tværtimod bliver huden irriteret hvis den masseres.
 
Professionelle massører anvender massageolie baseret på mandelolie. Se og vælg en dansk massageolie og vælg en olie uden kunstig parfume og uden paraben. Se listen over flere end 10 forskellige massageolie.
 
Hjemmemassage og massageolie
Det er en kendt sag at massage med en massageolie med tilsat æterisk olie kan have en gunstig virkning. De æteriske olier optages gennem huden og kan virke beroligende, energiforøgende eller andet, afhængig af netop den æteriske olie som er indeholdt i massageolien.
 
Munkholm har fremstillet forskellige varianter af massageolie med mandelolie. På Fjordbutikken finder du Munkholm massageolie med Citrus, Rose og Ylang-ylang sammen med produkter fra andre danske producenter. Massageolien fra Munkholm er let genkendelig fordi den leveres i de klassiske brune apotekerflasker.   
 
Massagebørste
Skal du massere dig selv og det kniber med at nå, så findes der flere gode hjælpemidler. Massagebørsten med ruller er god til arme, ben og nakken mens massagebånd eller vaskebånd med stropper er mere velegnet til ryggen, lænd eller bag på benene.