Hudpleje

Munkholm håndsæbe

Munkholm håndsæbe fås i mange forskellige farver og dufte. Sæberne er alle økologiske og fremstillet i sæbebarer, som er store stænger på størrelse med et stort rugbrød. Når sæben er størknet skæres den ud i stykker, som hver vejer ca. 100 gram. Når du køber et stykke håndsæbe, så følger der en lille seddel med, så du kan læse lidt om sæbestykket.
 
Fjordbutikken, som er en af Munkholm største forhandlere får hver eneste måned leveret håndsæbe i friske sæbebarer. Når vi sender sæbestykker til dig, så pakker vi dem ind papirposer, een i hver, så sæben kan ånde og på hver pose sætter vi en seddel på som fortæller hvilken sæbe det er, hvad den dufter af og hvad den indeholder. 
 
Munkholm håndsæbe sortiment:
 
Månedans  
Lavendelsæbe med lavendeldrys
Frøken Rose med rosenblade
Lakridssæbe
Morgenfrue
Havens drøm
Citronmarin
Honningmælk
Skagen
Retro
Urtesæbe
Patchouli
Brændenælde
May Chang  
 

Munkholm Creme

Munkholm har udviklet en række cremer hver med sine specielle egenskaber. Cremerne har en særlig karakteristisk Munkholm konsistens, de virker bløde, let kølende og beskrivelsen silkeblød er meget nærliggende. Duften er uanset creme type altid meget velafbalanceret, hverken for gennemtrængende og alligevel til stede. Munkholm anvender kun naturlige æteriske duftolier i cremerne. Som noget ganske unikt leveres alle Munkholm cremer i meget dekorative og klassiske apoteker krukker i brunt glas, hvilket i høj grad også signalerer den tradition Tina Munkholm til stadighed forsøger at efterleve og bevare.
 
Munkholm creme sortiment:
Ansigtscreme, Avocadocreme med aloe vera  
Ansigtscreme, Rosencreme med aloe vera
Ansigtscreme, Mandelcreme med silke
Ansigtscreme, Morgenfruecreme med morgenfrue
Håndlotion med lavendel og aloe vera
Fed fodcreme med pebermynte og
aloe vera. Læs mere om fodpleje og hård hud på fødderne. 
After Shave med aloe vera, A- og
E-vitamin
 

Body oil

Munkholm tilbyder en fin serie af body oil, som leveres i små elegante plastikflasker med pumpe. Munkholm body oil er en tynd olie tilsat æteriske olie, som let trænger ind i huden. Olien er en såkaldt tør olie som efter nogle få minutter er trængt dybt ind i huden, som efterlades med fugt tilført, men uden at være fedtet.
 
Body oil med Rosentræ
Body oil med May Chang
Body oil med Patchouli
Body oil med Neroli
 
 
 

Badesalt

Badesalt er et meget populært Munkholm produkt, der kan anvendes som et næsten universelt og vidunderligt velvære produkt. Badesalt består af naturligt indvundet havsalt kombineret med æteriske olier og stykker af plantedele fra forskellige urter og blomster. Badesalt anvendes både til et forfriskende fodbad eller et afslappende karbad.
 
Badekarret har fået sin renæssance og bliver i dag installeret i mange nye huse i stedet for spabade, som kræver meget vedligeholdelse og specialrengøring. På samme måde indgår badekaret i mange badeværelsesrenovering projekter i den ældre og helt gamle boligmasse.
Badesalt er billigt produkt men desværre stærkt undervurderet i forhold til velvære og pleje.
 
Læs mere om badesalt på www.badesalt.dk
 
Munkholm badesalt sortiment:
Badesalt med lavendel
Badesalt med rose
Badesalt med frisk citrus
Badesalt med ylang-ylang
Badesalt med brændenælde og pebermynte
 
 
Munkholm lermaske sortiment:
Lermaske med jordbær
Lermaske med kul
Lermaske med mudder
 Lermaske med grøn alge
 
 

Saltscrub

Munkholms absolut mest populære produkt er i følge Fjordbutikken saltscrub. Saltscrub kunderne kommer igen og igen for intet andet produkt giver, så direkte og hurtig en effekt på huden og samtidig en særlig følelse af velvære.
 
Saltskrub består af havsalt og olier blandet sammen og tilsat en eller flere æteriske olier. Saltskrubben påføres den renvaskede og stadig fugtige krop og masseres i cirkulære bevægelser. Saltets korn sliber de døde hudceller af og olien trænger samtidig godt ind i huden. Når saltet, de døde hudceller og det overskydende olie skylles bort efterlades huden så glat, blød og fugtig næsten som man husker en barnenumse. Huden skal de næste par dage ikke tilføres ekstra fugt i form af bodylotion eller andet.
 
Munkholm saltscrub sortiment:
Saltscrub med lavendel
Saltscrub med rose
Saltscrub med citrus
Saltscrub med ylang-ylang
Saltscrub med brændenælde og pebermynte
Saltscrub "Spring" med en frisk med hemmelig sammensat forårsduft
Saltscrub ”Månedans” en sammensat blomster duft  

Shampoo

Munkholm shampoo sortiment:  
Shampoo med silke og provitamin B5  
Shampoo med honning, mandelolie og provitamin B5